NY COMPACT BALPRESS - Nyhetsrum

2018-05-25

Nu lanserar ATS-Orwak en ny balpress som är perfekt för både wellpapp och mjukplast. Den nya balpressen i Compact-familjen erbjuder effektiv komprimering men har samtidigt litet ytanspråk. Perfekt för er som har skrymmande material med ett inkast som mäter 1000×460 mm! Orwak Compact 3120 gör wellbalar om 100 kg och är en enfasmaskin för extra goda placeringsmöjligheter i olika miljöer.

Orwak Compact 3120

Orwak Compact 3120

 

EXTRA BRED INKASTÖPPNING

För snabb och bekväm inmatning av wellpappslådor och stora volymer av mjukplast har 3120 en extra bred inkastöppning på hela 1000 mm!

SMART DESIGN FÖR EFFEKTIV KOMPRIMERING

Nya COMPACT 3120 har en modern, smart and kompakt design för enkel transport och installation. Med hjälp av materialväljaren är det enkelt att välja mellan komprimering av wellpapp och mjukplast. 3120 är utrustad med autostart för tidssparande komprimering och har en användarvänlig manöverpanel där man lätt kan justera balhöjd, den har indikator för full bal och en serviceindikator.

ENKEL URBALNING

Balarna väger upp till 100 kg och tippas enkelt ut på en pall tack vare en semiautomatisk urbalningsfunktion.

BÄTTRE ARBETSMILJÖ

Tack vare en tyst typ av hydraulik är ljudnivån låg, vilket bidrar till att förbättra arbetsmiljön för de anställda och är en viktigt egenskap om balpressen installeras nära kunderna.

COMPACT 3120 uppfyller SS EN 16500:2014 säkerhetsstandard för vertikala balpressar och är även förberedd för Orwak Connect.

 

Ladda ned produktbladet här