Vi inleder året som ATS-Orwak - Nyhetsrum

2018-01-06

Under hösten 2017 förvärvades Avfallsteknik Skandinavien AB (ATS) av San Sac Group och från och med 1 december driver vi även försäljningen av systerbolaget Orwaks produkter på den svenska marknaden.

Det gör oss marknadsledande på försäljning av komprimerande utrustning och vi levererar precis som tidigare ett stort utbud av komprimatorer och rullkrossar, men vi har nu även berikat sortimentet med orange balpressar.

Daniel Egeberg, VD, kommenterar:

”Att vår organisation nu fått tillgång till de kvalitativa produkter och den kompetens inom utveckling och tillverkning av balpressar som Orwak besitter, gör det möjligt att erbjuda ännu attraktivare lösningar till marknaden”.

För att spegla den nya positionen och inriktningen inleder vi året med att lansera den här nya och inspirerande gemensamma webbsidan www.ats-orwak.se! Huvudkontoret finns precis som tidigare i Bromma och adressuppgifterna förblir oförändrade. Däremot byter vi alla epostadresser till fornamn.efternamn@ats-orwak.se.

Vårt kunniga och erfarna säljteam hjälper gärna till med rådgivning och tidseffektiva lösningar för att hantera restprodukter vid källan och optimera avfallstransporter. Via vårt systerbolag Service Link, även det ett bolag inom San Sac Group, erbjuder vi dessutom rikstäckande service av komprimerande utrustning.

Läs hela pressreleasen här (PDF)